Вівторок, 21.05.2024, 19:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
АДМІНІСТРАЦІЯ
Додай мене у Skype
Ми у соц. мережах
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні нас відвідали
free counters
Форма входу
Пошук
Міні-чат
 
500
Головна » 2012 » Травень » 6 » Монолог
22:29
Монолог
Самотність? Це не страшно. Не страшно, якщо ви сильна людина. Звичайно, я не можу так про себе казати, я просто люблю бути одною. У ночі можна вільно гуляти у місячному сяйві і не хвилюватися, що хтось буде набридати своїми надокучливими питаннями. Це прекрасно. Я люблю коли ніхто не говорить. Коли можна почути тишу, яка наповнена усілякими звуками.
Звичайно, я боюсь темряви. Я боюсь, аби вона мене не поглинула. Підростаючи, деякі забувають наскільки страшна темрява, а інші… Інші або ж ламають її, або ж підкорюються їй.
Боятися самотності вірно, та я її обожнюю. Хоча і деколи, хочеться кричати од того,що ти досі сама, що кохання, яке тебе надихало декілька років – зникло, а люди,близькі люди, стали чужими і не потрібними.
Та все ж, у темряві добре бути одному, особливо якщо спиною ти впираєшся у міцний кут.
Переглядів: 1155 | Додав(ла): Фейерверк | Теги: роздуми, темрява., Самотність, філософія | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 2
+2  
1 BlackCat   (08.05.2012 19:37) [Матеріал]
Якщо вічно жити у темряві, можна забути як виглядає світло...Можна просто втратити його, адже його так легко злякати, а повернути важко. У кожної людини свої думки, своя доля, але тримати все у собі не можна. Інколи ми можемо втратити глузд, якщо довго будемо самотні. Недивлячись на те, яким буває болючим кохання, потрібно вірити у нього. Адже наше життя таке сумне і тільки кохання додає до нього кілька кольорових барв. Не бійся світла, можливо, воно дасть тобі значно більше, ніж темрява. Не бійся відкривати власні почуття людям,не всі люди злі,не всі люди добрі. Та не закривайся! НЕ ЗАКРИВАЙСЯ ВІД ЦІЛОГО СВІТУ І ВІД ЛЮДЕЙ!!! Адже у темряві живе ненависть.

0  
2 innysjka   (04.04.2013 23:29) [Матеріал]
Даруйте усмішку людям,це так приємно,а  вона обов'язково повернеться до вас)))у темряві її не буде видно)...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]