Середа, 01.05.2024, 18:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
АДМІНІСТРАЦІЯ
Додай мене у Skype
Ми у соц. мережах
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні нас відвідали
free counters
Форма входу
Пошук
Міні-чат
 
500
Головна » 2012 » Серпень » 13 » Кава як багатство
16:47
Кава як багатство
Віктор йшов залитою сонцем вулицею. Було близько опівдня. Притаманним йому швидким кроком він, немов би намагаючися випередити час, прямував назустріч справам. Як завжди, абсолютно застрявши в зибучих пісках буденності він не помічав навколишнього світу.
Раптом, проносячися біля магазинів, книгарень і кав'ярень він відчув терпкий запах свіжезавареної кави. Несвідомо, наче під гіпнозом, Віктор зупинився, і незчувся як за кілька миттєвостй вже вмощувався в плетеному кріслі і клав свої речі на сусіднє. Підійшов до стійки і посміхнувся офіціантці.
- Доброго дня, мені будь-ласка каву. Яку точно не знаю, я не дуже в ній розбираюся, не п'ю часто. Шось не дуже міцне, мабуть.
-Вам "американо" підійде, думаю, - також з посмішкою, порадила офіціантка.
Про себе вона любила відмічати смаки відвідувачів, та порівнювати їх з рисами характеру. І це в неї непогано виходило, як для третьокурсника студента-психолога. Наприклад, про цього приємного хлопця вона могла сказати що він раціональний і ціленаправлений. Про це свідчив його впевнений швидкий крок. Він завжди шукає найкоротший шлях досягнення цілей - вибрав місце з найкращим оглядом вулиці і найближче до стійки. Йому подобається красивий спосіб життя, вишукана музика, стиль "ретро". Це читалося по його зовнішньму вигляді: коричнева шіряна сумка в колір до вишуканих туфлів-мокасинів, приємного ніжного кольору сорочка і акуратна зачіска. Такі люди, попри зовнішній урбаністичний стиль люблять жити подалі від галасу міста.
Звернувши увагу на мякий, задумливий погляд його глибоко посаджених, задумчивих очей, вона дозволила собі зробити клієту додаткову пропозицію. Звісно ж на основі власного психоаналізуючого методу.
- Вам у каву додати вершків, я не помиляюся?
- Так, так, обовязково. Дякую!
Замовлення було зроблено і Віктор повернувся до свого столику. На хвилинку він задумався. Як багато маленьких радостей оточує нас. Достатньо лише зупинити на хвилинку безперервний потік думок стимульованих стрімким ритмом подій і людей, які постійно крутяться навколо. В цьому хаотичному божевіллі життя, вільна хвилинка абстрагованості стає просто скарбом. А якщо є можливість випити чашку кави за свіжим випуском газети чи бесідою ніпрощо з приємним співрозмовником, то багатство наше уже і виміряти важко. "Щасливість" знаходиться в нас самих, варто лише її помітити, побачити і з насолодою експлуатувати.
Переглядів: 632 | Додав(ла): Майк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 bagira1   (20.08.2012 17:56) [Матеріал]
Гарно!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]