Середа, 22.05.2024, 02:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
АДМІНІСТРАЦІЯ
Додай мене у Skype
Ми у соц. мережах
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні нас відвідали
free counters
Форма входу
Пошук
Міні-чат
 
500
Головна » 2011 » Грудень » 19 » Усмішка
12:55
Усмішка
Усмішка і слово – це наймогутніша зброя у світі. Навіть сильніша ніж ядерна бомба. Вони можуть як вбити, так і врятувати; просто потрібно направити хід своїх думок і інтонацію голосу в потрібне русло. Чому вони такі могутні? запитаєте Ви. Можливо, тому, що посмішка – це стан душі, а як відомо, людська душа – найпотаємніше місце людини; ні один вчений світу не зміг її докорінно дослідити.
Для підтвердження своїх роздумів, я розповім Вам одну історію.
На мості стояв молодий чоловік схилившись над перилами. Під ним спокійно текла річка. Їй було байдуже до людей, до їхніх почуттів, вона текла в далекі далі, щоб побачити все нові і нові місця.
На такий вчинок чоловік зважився не з красивого життя. Усі ці насмішки друзів з його нерішучості та слабкості, вчорашнє насміхання коханої дівчини з того, що він не здатний розв’язати простішої проблеми, і що йому ніколи не стати таким же крутим, як його друзі.
Чоловік продовжував дивитися на стрімку воду, і уявляв, як незабаром застигне в її холодних обіймах й попливе з нею далеко-далеко, від усіх цих проблем та невдач.
Раптом якась невидима сила змусила чоловіка зупинитися і поглянути в натовп людей, які проходили мостом. В натовпі він побачив дівчину. Таку ж, як і десятки інших дівчат, що крокували мостом, але в неї була одна особливість – вона посміхалась… Посміхалась до нього такою щирою і відкритою усмішкою. Дівчина пройшла і пішла дальше, а чоловік із жахом відскочив від перил. Що він тут робить? Невже він міг так просто обірвати своє життя?
Чоловік більше ніколи не зустрічав тієї дівчини, та він знав, що поряд з ним завжди є поруч його ангел охоронець, в якого найпрекрасніша усмішка на світі.
Переглядів: 548 | Додав(ла): скромняшка | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]