Вівторок, 21.05.2024, 20:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
АДМІНІСТРАЦІЯ
Додай мене у Skype
Ми у соц. мережах
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні нас відвідали
free counters
Форма входу
Пошук
Міні-чат
 
500
Головна » 2012 » Травень » 28 » Нічні фантазії
08:06
Нічні фантазії
Пізно вночі ми можемо побачити багато чого цікавого і дивного, звичайно це зробити дуже складно. Але не тривожтесь, я вам допоможу.
Ось постать, що йде по вулиці, в плащі з каптуром. Ця особа йде тихо, в руках у неї корзина з дивними кольоровими світлячками. Не впізнали? Це господар снів, а яскраві кружечки – сни.
Він виймає декілька снів і кидає у вікна будинку, але одна яскравинка зачіплюється за дерево, і це означає, що цієї ночі якась людина залишиться без сновидінь. На жаль, у господаря снів не вистачає часу, щоб забрати його, а інший сон він дати не зможе, бо кожній людині призначені свої сновидіння.
Бачите, як він поспішає, бо ще не всі сни роздані, ні хто не повинен йому заважати. Навіть нічні кажани, які так люблять гратися з перехожими, не займають його.
А ось і моя подружка, її ім’я я вам називати не буду. Кожен повинен звертатися до неї так, як відчуває. Сьогодні вона співає колискову денним квітам і направляє метеликів до нічних, які не сплять, а дарують свій чудовий запах нам.
А цієї дівчинки не бійтеся, щоб вам не говорили. Ну яка вона відьма? Так кілька фокусів знає. А в тому, що вона літає, нічого дивного немає, ми всі так можемо. Знаєте куди вона летіла? Полетіла вона в гості до своїх сестер, там у них засідання. Будуть вирішувати, хто завтра буде зорі випускати, а потім назад заганяти. Ви навіть не уявляєте, яка це важка справа – збирати зорі з неба. Вони тікають, ховаються добре, що нам допомагає місяць, але іноді можна когось і залишити. І якщо вийти рано-вранці, то можна їх побачити. Але рано чи пізно вони все одно повертаються.
А ще… ой, світанок уже вийшов малювати небо в світлі кольори, мушу бігти, надіюсь, моя маленька екскурсія вам сподобалася. Якщо забажаєте ми можемо її пізніше продовжити. Ну все, бувайте.
Переглядів: 713 | Додав(ла): Призрак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]